Despre noi

     SC Obrigado SRL Focsani a fost infiintata in anul 1997 avand ca obiect de activitate comercializarea si distributia de organe de asamblare si feronerie. Avand in vedere faptul ca, in ultimii ani, sfera constructiilor s-a dezvoltat, incepand din anul 2000 firma si-a diversificat gama de produse cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare.

     SC Obrigado SRL Focsani comercializeaza produse metalurgice, chimice, electrice, feronerie, termosisteme, amenajari interioare, uz casnic si gospodaresc, organe de asamblare, scule si unelte, usi metalice, piese auto, etc.
 
     Furnizorii nostri sunt firme cu renume in domeniul lor de activitate, ceea ce face ca produsele comercializate sa fie de cea mai buna calitate si sa respecte legislatia in vigoare. Printre ei se numara:
     Carocaz SRL Hunedoara, Chimtitan SRL Bucuresti, Ductil SA Buzau, Everpro International Construction SRL Ilfov, Feroneria SA Arad, KGK Konsimpex SRL Bucuresti, Lumy Tools Trans SRL Suceava, Mega Construct Metal SRL Targoviste, Pergo SA Oradea, Regata SRL Targoviste, Sarcomex Trading and Investment SA Bucuresti, Selena Romania SRL, Stelcati SRL, Termex SA Bals, Trefo SA Galati, Weber Batec etc.
 
In prezent, suntem axati pe distributia de pe raza judetului Vrancea si a judetelor limitrofe. In acest sens, asiguram transportul pentru produsele pe care le comercializam cu masinile din parcul auto al societatii.
 
   
    In acest site sunt prezentate doar o parte din produsele comercializate de firma noastra. Pentru oferta completa de produse sau pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati…
 
Pentru informatii suplimentare contactati-ne !
Promotii si oferte
Plasa de gard impletita

Detalii ...
 
Tabla tip Lindab Pret de la 19.5 Lei/mp

Detalii ...
 

Detalii ...
 

Detalii ...
 
Palarie Vant Rotativa

Detalii ...